Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Stal de Hoefslag romantisch trouwvervoer voor bruiloften

Huur een trouwkoets voor een sprookjesachtig huwelijk

Wil jij je een echte prinses voelen op jullie bruiloft? Dan mag een trouwkoets echt niet ontbreken! Onze romantische trouwkoets is beschikbaar inclusief Friese paarden. Alles wordt tot in detail verzorgd. Stal de Hoefslag verzorgt trouwvervoer met een perfect verzorgde koets, mooie Friese paarden en koetsiers in authentieke kleding. De koets biedt eventueel ook extra plaats voor de bruidsmeisjes of bruidsjonkers tijdens de rit met het bruidspaar. 

Wat kost het huren van een trouwkoets?

Stal de Hoefslag hanteert een vaste dagprijs van € 550,00 voor de verhuur van de trouwkoets inclusief route bepalen en tijdsplanning in overleg met het bruidspaar. De transport van de koets en paarden naar locatie binnen een straal van 25 km rondom Heeten is hier bij in begrepen. Niet inbegrepen zijn persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een bloemen arrangement of transport van de paarden buiten een straal van 25 km rond Heeten.

Meer informatie

Met onze trouwkoets verzorgen wij ritten door geheel Nederland. Dus ga je binnenkort trouwen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en persoonlijke wensen. Met onze trouwkoets service maak je een onvergetelijke entree op je bruiloft!


Uilenbroekstraat 21
8111BC  HEETEN
Tel: 0646073971
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorietrouwvervoer