Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Willys Trouwautos

Een trouwauto die bij jullie past

Wat fijn, jullie gaan trouwen en zijn denk ik nog op zoek naar trouwvervoer? Voor een geschikte trouwauto voor jullie huwelijksdag, zijn jullie bij Willy’s Trouwauto’s & Limousines aan het juiste adres! Zij hebben al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van trouwvervoer. zij hebben voor ieder wat wils, Bentley ’s, klassieke Rolls Royces, of zou jij liever een Amerikaanse klassiekers waaronder een schitterende rode Cadillac uit 1957 kiezen? Of is juist een romantische A-Ford of Chevrolet een trouwauto die bij jullie past? Wij hebben dit allemaal in huis.

Volgauto’s

Het wagenpark beschikt ook over verschillende limousines en trouwbussen om in te zetten als volgvervoer. De gasten kunnen dan gezellig met z’n allen mee op jullie trouwdag. Heerlijk met z'n allen in een trouwbus, een Amerikaanse schoolbus of de Engelse dubbeldekker. Wat maar bij jullie past.

Meer informatie

Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom(s). Laat jullie wensen weten, zodat wij een passende offerte voor jullie kunnen maken.

Wij zijn 7 dagen per week geopend, ook in de avonden en het weekend. Je kunt ons appen, mailen of bellen 06-28232520 voor een afspraak.

Oud Camp 19
3155 DL  MAASLAND
Tel: 010-4701640
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorietrouwvervoer