Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Noord-Brabant.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Noord-Brabant. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Noord-Brabant missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


WeddingFair Purmerend 2022

Datum:12-06-2022
Locatie:Markthal
Adres:Koemarkt 52
Plaats:Purmerend
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-purmerend/
  
Kom zondag 12 juni 2022 naar de leukste bruidsbeurs van Alkmaar en omgeving. WeddingFair Purmerend is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen jullie inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Archief bruidsbeurzen Noord-Brabant

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Noord-Brabant e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

Datum:29-05-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 29 mei 2022 naar WeddingFair Rotterdam. Deze trouwbeurs is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens dit event is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Fijnaart

Datum:15-05-2022
Locatie:De Parel
Adres:Prinses Margrietstraat 15
Plaats:Fijnaart
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom op zondag 15 mei 2022 naar WeddingFair Fijnaart. Deze trouwbeurs is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste bedrijven uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Sassenheim - 2022

Datum:08-05-2022
Locatie:Van der Valk Sassenheim
Adres:Warmonderweg 8
Plaats:Sassenheim
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! Kom zondag 8 mei 2022 naar WeddingFair Trouwbeurs Sassenheim. Deze beurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen met trouwplannen inspirerende en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.

WeddingFair Nijmegen

Datum:01-05-2022
Locatie:Goffert Stadion
Adres:Stadionplein 1
Plaats:Nijmegen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Nijmegen is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijk. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen die trouwplannen heeft, kan in een vriendelijke en relaxte sfeer verschillende inspireren en enthousiaste specialisten uit de trouwbranche ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Utrecht 2022

Datum:10-04-2022
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Bezoek op zondag 10 april 2022 de leukste trouwbeurs van Utrecht en omgeving! Deze beurs is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod tijdens WeddingFair Utrecht is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep beperkt wordt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Aanstaande bruidsparen kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Rotterdam - winter

Datum:27-03-2022
Locatie:World Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
De wintereditie van WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, boho, elegant, traditioneel en meer. Jullie kunnen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Rondom het hotel is het betaald parkeren. Als je parkeer in de garage van het Hotel, dan kun je op de trouwbeurs een parkeerticket kopen voor € 5,00. De entree van de beurs is gratis.

WeddingFair Zwolle 2022

Datum:20-03-2022
Locatie:Hotel Lumen
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een trouwjapon, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je bij WeddingFair Zwolle. Kom op zondag 20 maart gezellig naar de bruidsbeurs in Zwolle. Deze beurs vindt plaats bij Het Event Center van Lumen (ingang 18). De toegang is gratis. Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Trouwbeleving XL @ Den Bosch 2022

Datum:20-03-2022
Locatie:1931 Congrescentrum
Adres:Oude Engelenseweg 1
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 20 maart 2022 naar het Trouwbeleving XL event bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. In deze gemoderniseerde locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs van Den Bosch plaats. Dit is een van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland. 1931 Congrescentrum ligt aan de rand van het historisch centrum van Den Bosch en verrassend centraal ten opzichte van de grote steden in Nederland en België.

Tijdens deze XL trouwbeurs kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie trouwdag. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste trouwbedrijven, tips voor een knallende party of zoeken naar een bijzondere trouwjurk. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres!

Beleef, proef en geniet samen tijdens deze gratis te bezoeken bruidsbeurs op een unieke locatie in Den Bosch. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een speciale beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen op jullie verloving!

Tijden van de real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 25 minuten.

Voor 200 bruidsparen die zich aanmelden ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan binnenkort aan!

WeddingFair Amstelveen

Datum:13-03-2022
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Trouwbeurs Amstelveen is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens deze bruidsbeurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Op zondag 13 maart 2022 kan iedereen met trouwplannen in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Trouwbeleving @ Teugel Resort Uden

Datum:13-02-2022
Locatie:Fletcher Hotel-Restaurant Teugel
Adres:Bedafseweg 22
Plaats:Uden
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 13 februari 2022 naar de eerste editie van het Trouwbeleving Event bij Teugel Resort Uden. De leukste en gratis trouwbeurs van Brabant waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie trouwdag. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste regionale trouwbedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingtips van een stylist of weddingplanner. De eerste 100 bruidsparen die zich vooraf aanmelden ontvangen een gratis goodiebag vol inspiratie voor het huwelijk met o.a. bruidsmagazine, magazine met liefde en een handige checklist voor jullie bruiloft.

Beleef, proef en geniet tijdens deze unieke trouwbeurs. Ervaar hoe diverse bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een bijzondere beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij Teugel Resort Uden. Deze locatie ligt aan het prachtige natuurgebied "De Maashorst".

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 30 minuten.

Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem

Datum:14-11-2021
Locatie:Klooster Bethlehem
Adres:Kerkplein 4
Plaats:Haren
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 14 november naar de leukste, gratis bruidsbeurs van de regio Noord-Brabant. Het Trouwbeleving event vindt plaats in Klooster Bethlehem en hier ontmoet je de leukste bedrijven uit de trouwbranche uit de regio. Doe inspiratie op tijdens de trouwceremonie, proef van de heerlijke bruidstaart en krijg een rondleiding door de locatie. Tijdens dit trouwevent is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen. Ben jij verloofd en heb je inspiratie nodig? Dan is een bezoekje aan deze bruidsbeurs zeker de moeite waard.

Klooster Bethlehem is een prachtige en stijlvolle locatie gelegen in de landerijen van het Brabantse dorpje Haren. Deze locatie biedt alles onder één dak en maakt van elke bruiloft een bijzondere dag. Laat je verrassen door het moderne interieur en geniet van de huiselijke gastvrije sfeer van de verschillende zalen en ruimtes. De locatie is geschikt voor kleine gezelschappen, maar kan ook groepen ontvangen tot wel 1.150 gasten.

Natuurlijk is dat nog niet alles wat in de kapel kun je op deze dag twee keer een real-life ceremonie ervaren. Benieuwd welke bedrijven er allemaal belangrijk zijn of willen jullie eens ervaren hoe een huwelijksvoltrekking eraan toegaat? Sluit dan om 12.30 of 15.00 uur aan bij een van deze ceremonies die begeleidt zal worden door een zelfstandig trouwambtenaar en live muziek.

Na het ja-woord zal het bruidspaar de taart aansnijden en mogen jullie natuurlijk een stukje proeven. Daarnaast kunnen jullie op zoek naar de droomjurk, gave fotograaf of kennis maken met DJ's die jullie avond compleet kunnen maken.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 20 minuten.

Voor de eerste 100 bruidsparen die zich aanmelden ligt er een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes klaar. Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan nu aan!

WeddingFair Den Bosch - 2021

Datum:31-10-2021
Locatie:Jheronimus Bosch Art Centre
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair, de bruidsbeurs voor jou! WeddingFair Den Bosch is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. Wanneer je trouwplannen hebt, kun je in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Den Haag - najaar 2021

Datum:24-10-2021
Locatie:GIA Event en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijksdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen aanstaande bruidsparen kennismaken met enthousiaste en inspirerende trouwbedrijven zonder hard selling. De entree is gratis.

WeddingFair Utrecht - najaar 2021

Datum:10-10-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair is er voor jou! De editie in Utrecht is ontwikkeld om inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Industrieel, vintage, rustiek, elegant, boho, traditioneel en meer. Iedereen met trouwplannen kan in een vriendelijke en relaxte sfeer inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis. Je kunt gratis parkeren naast de locatie in de directe omgeving.

WeddingFair Zoetermeer 2021

Datum:26-09-2021
Locatie:Dekker Zoetermeer
Adres:Scheglaan 12
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer vindt plaats op zondag 26 september en is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen die gaat trouwen inspirerende en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling. Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Met de auto ben je in 15 minuten weer in Rotterdam. De toegang is gratis.

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

Datum:26-09-2021
Locatie:Koekbouw
Adres:Verlengde Noordkade 10-12
Plaats:Veghel
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 26 september naar de achtste editie van de leukste, gratis bruidsbeurs van Brabant. Jullie zijn van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel. Tijdens deze trouwbeurs kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag. Of jullie nu op zoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingtips. De eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden ontvangen een gratis goodiebag vol toffe magazines, trouwinspiratie & nog veel meer!

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel. Ervaar hoe verschillende bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als trouwlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 en 15.00 uur. Duur circa 30 minuten.

WeddingFair Etten-Leur 2021

Datum:11-07-2021
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Kom zondag 11 juli 2021 naar Weddingfair Etten-Leur bij de Nieuwe Nobelaer. De beurs is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine met een totale waarde van ruim € 15,00. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Op de trouwbeurs Etten-Leur kun je kans maken op een trouwjurk van Très Jolie tot € 1.000,-. Het is verplicht van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Utrecht - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair voor Utrecht vind je op zondag 4 juli 2021 in Theater Stefanus. Het trouwevent is geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Gratis entree. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". #loveandwin actie: WIN JOUW BRUIDSJAPON! Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.

WeddingFair Rotterdam - 2021

Datum:04-07-2021
Locatie:Hotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis. Deze trouwbeurs vindt plaats in Hotel Wings aan de luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw huwelijksdag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwexperts ontmoeten. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en het full colour splinternieuwe WeddingMagazine. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Het is een verplichting van de overheid om je voorafgaand aan de beurs aan te melden. Je kunt tot de beursdag aanmelden. Het gratis ticket ontvang je per omgaande in je mailbox.