Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsboetiek Lovely Lady sfeervolle winkel met bruidskleding

PASSIE in Bruidsmode

Bruidsboetiek Lovely Lady is een bruidsboetiek met PASSIE en al 43 jaar een begrip in de bruidsmode. Voor elk budget een mooie bruid! Dat is waar wij voor staan. De collectie van 2018 is ingekocht en we kunnen met trots zeggen dat we de mooiste bruidskleding hebben uitgezocht van topmerken, zoals Modeca/White One/Sincerity/Sweetheart/Diana le Grand en Lineau Raffaeli en dat wij elke stijl presenteren in de winkel. Op onze site www.lovelylady.nl zijn alle jurken te bewonderen.

Wie zijn wij?

Lovely Lady beschikt over een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle winkel, we maken van elke passessie een feestje en de adviseuse gaat samen met jou op zoek naar de perfecte jurk. Ook hebben wij een ruime keuze in onze outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

Atelier aan huis

We beschikken over een Atelier aan huis waardoor jouw eigen inbreng aan de trouwjurk altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droom! Wil je een unieke creatie? Ook dat is mogelijk! Ons team gaat graag met jou om de tekentafel om voor jou een bizonder droomresultaat te creëren. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze in prachtige en stijlvolle accessoires zoals sluiers, bruidslingerie, sieraden en schoenen. 

Kinderbruidskleding

Ook hebben wij prachtige kinderbruidskleding voor meisjes, maar ook hiervoor geldt dat door het atelier, geheel passend bij de uitgekozen bruidsjapon, er mooie jurkjes op maat gemaakt kunnen worden.

VIP Avonden

Perfect voor de druk bezette moderne jonge vrouw van deze tijd: onze VIP avonden! Als je er zeker van wilt zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw trouwjapon kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Maak gauw een afspraak en maak kennis met jouw droomjapon.


Stationsstraat 86
5141GG  WAALWIJK
Tel: 0416-337388
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie