Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Bruidsgalerie van de Wetering de perfecte bruidskleding

In ons grote assortiment heeft de bruid de gelegenheid om de perfecte bruidskleding uit te zoeken

Als toekomstige bruid word je bij ons van top tot teen aangekleed met alle bijpassende accessoires zoals schoenen, bruidslingerie, sluiers en sieraden. Ook voor de bruid met een maatje meer is er voldoende keuze in de collectie en je bruidskleding wordt bij ons gratis op maat gemaakt.

Sinds 2019 is Bruidsboutique van de Wetering samen gegaan met De Bruidsgalerie! Hierdoor is ons aanbod nog groter. Door deze samenwerking gaan 60 jaar aan ervaring hand in hand met een jonge en frisse kijk op de bruidsmode.

De collecties

Bij ons kun je terecht voor de meest tooaangevende merken: Essense of Australia, Stella York, Modeca, Rembo Styling, Marylise, Watters, Ladybird, Diane Legrand, Lillian West, San Patrick, White One, Sincerity, Justin Alexander, Creations of Leijten, Kenneth-Winston, Ella Rosa, Mori Lee, Demetrios, Ronald Joyce, Sweetheart/Adore, MGNY, Enzoani en nog vele anderen. 

Er zijn trouwjurken van klassiek tot modern en vintage, van wit tot zwart, van romantisch tot sexy!

Wij geven jou graag persoonlijke aandacht, daarom werken wij het liefst op afspraak.
Kijk maar eens op www.debruidsgalerie.nl waar je een greep uit onze collectie kunt vinden en neem contact met ons op via het formulier. 

Tot ziens in de Bruidsgalerie van de Wetering!


Rondweg 13
5406NK  UDEN
Tel: 0413-270702
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie