Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Nikita Bruidsmode bruidskleding passen in een ontspannen sfeer

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. We vertellen je graag wat Nikita Bruidsmode je kan bieden. Nikita Bruidsmode is een bruidswinkel met een bijzonder concept. Prachtige preloved / tweedehands trouwjurken van bekende merken en recente collecties. Naast onze schitterende tweedehands- preloved bruidsjurken, hebben wij ook een breed en gevarieerd assortiment nieuwe bruidskleding.

De collectie

Onze fantastische collectie bestaat uit o.a. de merken Enzoani, Très Chic, Brinkman en Bianca Evento. Wij bieden dus een gevarieerd aanbod voor iedere bruid. Wij zijn de enige bruidsmodewinkel die de bijzondere merken Papilio - Victoria Soprano en voor de dames die van Vintage korte trouwjurken houden, het merk van The House of Mooshki aanbieden. Of je nu een korte, gekleurde, klassieke, bohemian, plussize, exclusieve of een stoere trouwjurk zoekt, bij Nikita Bruidsmode vind je het!

Gezellige, ontspannen sfeer

Onze prachtige trouwjurken collectie vind je in een heuse woonboerderij "De Brugse Hoeve" in het Noord-Brabantse Velp. Wanneer je aanbelt bij de poort, zul je merken dat je in een gezellige, ontspannen sfeer terecht komt. De dieren in de wei zullen je met veel enthousiasme welkom heten en zijn altijd in voor wat lekkers. Naast onze ontspannen service, bieden we kwaliteit, maatwerk een groot prijsvoordeel op Designer trouwjurken.

Een trouwjurk kies je niet voor even, de herinnering blijft je gehele leven!

Deze herinnering moet onvergetelijk worden en wij van Nikita Bruidsmode helpen je daar graag bij. In een ontspannen sfeer kun je alle nodige bruidskleding passen met iedereen die je mee wil brengen. Een plek waar je mooie foto's mag maken voor onvergetelijke momenten en je kunt gebruik maken van onze lekkere arrangementen. Denk aan warme wafels, borrelplankjes, etc. Om jou en je gezelschap te laten genieten van je pasafspraak, werken wij enkel op afspraak en plannen we er 3 uur voor. 


Bosschebaan 6
5363SX  VELP
Tel: 0623545251
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie