Sven Vogelezang Videograaf Trouwfilms

 • 6_sven_vogelzang_videograaf_trouwfilm
 • 5_bruidsreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 4_trouwreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 3_sven_vogelzang_videograaf
 • 2_videograaf_sven_vogelzang
 • 1_trouwfilm_sven_vogelzang_videograaf
 • 6_sven_vogelzang_videograaf_trouwfilm
 • 5_bruidsreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 4_trouwreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 3_sven_vogelzang_videograaf
 • 2_videograaf_sven_vogelzang
 • 1_trouwfilm_sven_vogelzang_videograaf
Naar de website  

Jullie trouwdag vastgelegd op een trouwfilm


Mijn doel als videograaf is om jullie trouwdag op film vast te leggen, zodat alle herinneringen aan de trouwdag voor eeuwig zijn vastgelegd. We kunnen vooraf jullie wensen doorspreken en deze mixen met mijn ervaring. Jullie kunnen kiezen voor een korte, krachtige en romantische �trouwclip�. Of een film met de mooiste onderdelen uit de huwelijksvoltrekking of een echte real wedding als digitaal verslag van jullie trouwdag! Hierbij speelt herinnering die jullie eraan willen hebben de hoofdrol. Hiermee cre�ren we dus we dus samen een unieke herinnering aan jullie trouwdag.

 

 

Energieke Trouwclip vanaf � 999,-


Als je alleen gaat voor enkele belangrijke herinneringen dan kun je kiezen voor een trouwclip. Dit is een korte maar krachtige samenvatting van jullie trouwerij. Op de trouwdag dag film ik de mooiste, ontroerende en grappige momenten. De trouwfilm wordt gemonteerd met muziek van jullie keuze. Op deze wijze hebben jullie straks een onvergetelijke trouwclip als herinnering aan de dag van je leven.

 

 

 

 

Cinematic Trouwfilm vanaf � 1499,-


Een unieke samenvatting van jullie bruiloft kan voor eeuwig worden vastgelegd in een trouwfilm. Naast alle bijzondere hoogtepunten zul je ook de sfeer tijdens deze momenten op de trouwdag �n in feest- en trouwlocatie terugzien. De huwelijksceremonie kan gefilmd worden inclusief hoogwaardige audio opname van de ambtenaar �n het bruidspaar.

 

 

 

 

Livestream van de ceremonie vanaf 599,-


Indien je meer mensen willen uitnodigen voor de trouwdag of trouwceremonie dan mogelijk is voor de locatie of om een andere reden, dan kunnen we ook een livestream van de trouwceremonie voor jullie verzorgen. Met ��n of meerdere camera's en draadloze dasspeld microfoons kunnen we een online registratie voor de livestream mixen. Deze livestream krijg je na de trouwdag op een mooie USB stick om deze stream na de trouwdag nog vaak terug te kunnen kijken.

 

 

 

 

Ik ben Sven Vogelezang | Videograaf


Mijn passies zijn film en muziek. Hierdoor kan ik voor ieder bruidspaar de mooiste herinnering vastleggen. De wensen van het bruidspaar zijn hierbij voor mij de belangrijkste uitgangspunten. Het is ook mogelijk dat het bruidspaar zelf muziek kiest die ik dan zal verwerken in jullie trouwfilm.

 

 

 

 

Onopvallend aanwezig


Bruidsparen en bruiloftsgasten laten mij vaak weten dat mijn aanwezigheid maar weinig opvallend was. Voor mij als videograaf een mooi compliment! Soms moet ik voor dat ene close-up moment toch meer op de voorgrond treden, maar dan doe ik mijn uiterste best dat het bruidspaar zich wel op hun gemak blijven voelen. Het is tenslotte hun grote dag.

 

 

 

 

Dronebeelden


Het is ook mogelijk om drone-beelden te verwerken in de trouwfilm. Ik werk dan met een tweede cameraman. Een van de hoofdtaken van deze filmer is het maken van drone-beelden. Deze collega is gecertificeerd dronepiloot. We kunnen dus tijdens de trouwdag ook met een drone vanuit de lucht prachtige beelden maken van de trouwlocatie en buitenactiviteiten. Dronebeelden zijn een unieke aanvulling voor jullie trouwfilm.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden voor een unieke trouwfilm van jullie trouwdag te bespreken.

 

 

Sven Vogelezang Videograaf

Hendrikstraat 28
3314 ZM Dordrecht
06 1955 4383

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media