Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Aubergerie De Leesthoeve authentieke locatie in Brabant

Aubergerie de Leesthoeve

Langgevelboerderij in Veghel, welke zeer rustig gelegen. Aubergerie de Leesthoeve is een zeer bijzondere trouwlocatie waarbij een perfect balans is gevonden tussen authentiek en modern. Hierbij zijn de oude balken plafonds en de bruin / rode tegeltjes gecombineerd met luxe kroonluchters, vele sfeerverlichting en moderne aankleding. Jij en je gasten komen tot rust bij de open haarden welke een zeer gezellige en warme sfeer uitstralen. 

Huwelijksvoltrekking

De locatie beschikt over diverse zalen waaronder de Huiskamer, Tuinkamer, Gelagkamer en 2 terrassen. Allen voorzien van een kleine of grote afmeting welke aangepast is aan de aantallen gasten van de dag. Zo kan het ja-woord plaatsvinden in het prachtige lentezonnetje op het terras of in de aangrenzende serre. Maar voor een huwelijksvoltrekking in de winter is een lekker knisperend haard vuurtje uiteraard ook een heerlijk samenzijn. Kortom alle mogelijkheden zijn eindeloos op deze authentieke locatie.  

Catering

Na de Huwelijksvoltrekking kunnen wij uw dag afsluiten met een lekker hapje eten. Denk hierbij aan een overheerlijk Warm en Koud Buffet, Walking Dinner, Live Cooking, Uitgeserveerd Diner, Barbecue of vele andere mogelijkheden.   


Markhof 1
5463NN  VEGHEL
Tel: 0413-362978
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie