Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Suit Academy exclusieve trouwpakken voor dames en heren

Dan komt de vraag "Wat doe ik aan?"

Uw trouwdatum staat vast. De locatie, de catering, de trouwringen etc. zijn beslist. Ja, en dan komt ook het moment dat u gaat denken: "Wat doe ik aan?". Klassiek, modern, bohemian of in Italiaanse stijl trouwen, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Al deze sferen zijn aanwezig in onze schitterende collectie. Wordt het een lente-zomer bruiloft of vindt de bruiloft plaats in de herfst-winter? Allerlei bijkomende facetten waar aan gedacht moet worden om uw trouwpak zo perfect en zo uniek mogelijk voor u samen te stellen. 

Heeft u hierbij advies nodig en wordt u in deze graag bij de hand genomen? Dan  bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreide stoffen collectie van de beste Italiaanse en Engelse fabrikanten. Dormeuil, Abraham-Moon, Scabal, Loro Piana, Cerruti, Zegna, Holland&Sherry en nog een 30 tal andere. U kunt kiezen uit wel 100 verschillende voeringen en knopen.

En 'last but not least' bepaalt u ook nog het model en wordt alles op maat gemaakt! Bij Suit Academy in Maastricht kunt u terecht voor een gehele stijl. Naast maatkostuums maken wij ook hemden en mantels op maat voor zowel dames als heren. Geheel naar uw eigen stijl. 


Brusselsestraat 1A
6211PA  MAASTRICHT
Tel: 0611419835
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie