Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Trouwpakkentrends van 2019

Trouwpakkentrends van 2019

Geven jullie elkaar in 2019 het ja-woord en heeft je aanstaande vrouw haar droomjurk al gevonden? Dan is het nu jouw beurt! Speciaal voor de bruidegom hebben we de trouwpakkentrends van 2019 op een rijtje gezet. We zeggen de casual trouwpakken gedag, want in 2019 gaan we terug naar een tijdloze stijl, inclusief het driedelige trouwkostuum. 

Het driedelige trouwkostuum

Yes! Het driedelige trouwkostuum is weer helemaal terug! Weg met casual, we gaan in 2019 voor tijdloos en strak in het pak. Het driedelige trouwkostuum bestaat uit een colbert, een gilet en een pantalon. Tijdens de openingsdans kun je je colbert uitdoen en krijgt je look ineens een hele andere uitstraling. Deze look kun je compleet maken met prachtige manchetknopen.  

Bordeaux en zandkleurige trouwpakken

Wat je in 2019 veel gaat tegenkomen zijn de Bordeaux en de zandkleurige trouwpakken. Voor de wat meer ingetogen, rustige bruidegom is de zandkleur perfect. Ben je wat meer uitgesproken en de gangmaker op ieder feestje? Kies dan voor een bordeauxkleurig trouwpak. Welk pak je ook kiest, wij weten zeker dat jij de show zult stelen!

Bordeaux trouwpak

Trouwpakken met een slanke Italiaanse pasvorm

De trouwpakken moeten steeds hipper en moderner zijn. Aankomend trouwseizoen zijn de trouwpakken met een slanke Italiaanse pasvorm ontzettend populair. De broeken lopen recht of slank naar beneden. Bij deze outfit past een prachtig getailleerd jasje, zo zijn de schouders en taille netjes in balans. Je kunt ervoor kiezen om een Italiaans trouwpak met een printje te kiezen, maar een effen stof zal je ook vast geweldig staan. 

Ruitjes, we love it!

De trend voor 2019 zijn de ruitjes. Zowel in een dikkere stof voor een winterbruiloft als in een dunne stof voor een bruiloft in de zomermaanden staat dit pak ontzettend goed. Deze fantastische look is overgewaaid vanuit Engeland, maar gaat het komende jaar ook in Nederland heel goed doen.  

Stoffen voor het trouwpak

Printjes

Dit is dé trends voor de bruidegom met lef. In 2019 zie je veel trouwpakken met print in vorm van bloemen of bladeren. Dit materiaal werd voorheen alleen gebruikt voor de gillet, maar in 2019 is het ook super hip om je hele trouwpak van dit materiaal te dragen. Durf jij het aan?

Dit waren de trouwpakkentrends voor 2019. Ben jij nog op zoek naar een goede trouwpakken leverancier? Rietbergh.com heeft de mooiste custom-made trouwpakken, volledig op maat. Je krijgt gratis styling advies bij aanschaf van een trouwpak, maatpak en/of smoking.