Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

AndyCobben.nl ruime ervaring en muziek voor iedereen!

Voor een fantastisch feest of een intieme avond...

Passie, enthousiasme en creativiteit. Liefde voor muziek, licht, geluid en evenementen: dat is de reden waarom wij het doen. Het team van AndyCobben.nl haalt alles uit de kast om jullie dat ene waanzinnige moment te laten beleven. Waar andere stoppen zetten onze DJ's graag een stap meer. Wij houden van een uitdaging, zijn flexibel en onze creativiteit gaat hand in hand met een eerlijke prijs.

Professioneel, betrouwbaar en innovatief

AndyCobben.nl is aangesloten bij de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie). Bovendien dragen wij het officiële Keurmerk Trouwen van de NTBO, wat staat voor Professionaliteit, Innovatie en Betrouwbaarheid.

''Verder gaan, daar waar andere stoppen; It’s not about right or wrong, it’s about being different!''

Onze belofte aan jullie is dat wij tot het uiterste zullen gaan om jullie huwelijksfeest tot in detail te laten slagen, het zou voor ons een enorme eer zijn om jullie huwelijk spetterend onvergetelijk of intiem te maken. Wij geloven in de liefde van muziek.. jullie ook? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel voor jullie droomhuwelijk of een gratis (Skype) kennismakingsgesprek.


Ps. Beluister onze inspiratie mixtape op Soundcloud en ontdek zelf hoe onze DJ’s draaien.


Peschstraat 18
6417PZ  HEERLEN
Tel: 0627403608
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie