Jouw bruidsbeurs op TrouweninNoordBrabant.nl

Het organiseren van een bruidsbeurs vergt veel energie, tijd én kosten. Je wilt dan uiteraard ook dat er veel bezoekers uit jouw doelgroep jouw beurs gaan bezoeken. En natuurlijk ook dat trouwbedrijven zich aanmelden om aan de bruidsbeurs of bruidsshow deel te nemen. Hiervoor is het belangrijk dat jouw trouwbeurs online goed gevonden wordt, net als onze bruidsbeurs pagina. Tik in Google maar bruidsbeurs Noord Brabant in en dan vind je onze beurzen bovenaan in de ranking.

Bruidsbeurzen_noord_brabant

Bruidsbeursagenda

Op onze 14 trouwen platforms hebben we een speciale bruidsbeursagenda voor de bruidsbeurzen, bruidsmodeshows, open huis en andere wedding events. Jij kunt jouw bruidsbeurs hier aanmelden voor de presentatie op TrouweninNoordBrabant.nl en voor de andere 11 provincie-sites. Daarnaast hebben we ook een bruidsbeursagenda op TrouweninNederland.nl >> en op UniekeTrouwlocaties.nl >>. Als je er voor kiest om jouw bruidsbeurs e.d. hier te plaatsen, dan wordt dit evenement op alle 14 trouwen platforms gepresenteerd.

De kosten voor de presentatie van jouw bruidsbeurs

Jouw bruidsbeurs wordt door ons op de 14 trouwen-websites geplaatst vanaf het moment dat jij deze aan ons doorgeeft. Naast een foto, tekst en alle gegevens plaatsen we tevens een actieve link naar de website waarop jouw trouwbeurs te vinden is. Zie o.a. Bruidsbeurzen Noord Brabant>> 
Om de kosten hoef je het niet te laten. Jouw trouwbeurs wordt op de 14 websites gepresenteerd voor slechts € 69,00 excl. btw.

Bruidsbeurs aanmelden

Wil jij een bruidsbeurs in Noord-Brabant aanmelden of heb je er nog vragen over? Mail dan naar Sabina: sabina@genista.nl. Je krijgt dan altijd binnen 2 werkdagen een reactie op jouw mail. 

Ben je een organisator van meerdere bruidsbeurzen? Mail ons dan voor een prijsopgaaf op maat.

 
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media