Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Made for Moments laat je verrassen door de mooie trouwkaarten

Made for Moments

Voor een persoonlijke trouwkaart ben je bij Made for Moments aan het juiste adres. Vier de liefde met de mooie en originele trouwkaarten van Made for Moments. Laat je verrassen! Wij gaan altijd verder om jouw moment super speciaal te maken. Ontdek onze mooie collecties van hippe trouwkaarten tot klassieke trouwkaarten. Maak het kaartje helemaal eigen met zelf trouwkaarten maken.

Originele trouwkaarten

De uitnodigingen voor de bruiloft worden ontworpen door onze eigen ontwerpers: de makers van Made for Moments. De verschillende collecties trouwkaarten zijn geïnspireerd op de laatste trends. Zo bezoeken we met regelmaat (kunst)beurzen wereldwijd en werken we nauw samen met influencers. We creëren daarmee iets wat niemand anders heeft.

Trouwhuisstijl

Maak jullie bruiloft tot in de details kloppend en kies voor een complete trouwhuisstijl. Van Save the Date kaarten tot bedankkaarten, allemaal in de stijl van jullie trouwuitnodiging. Van de favoriete trouwkaarten hebben we al een complete huisstijl klaargezet.

Trouwdrukwerk zelf maken

Wist je dat je ook heel makkelijk een bestaand kaartje kunt aanpassen? Verander bijvoorbeeld het lettertype, voeg extra tekst toe of upload een beeld en maak een persoonlijke trouwkaart met foto. In de beeldbank vind je tevens unieke illustraties ontworpen en geselecteerd door onze eigen designers. Maak hiermee de trouwkaart helemaal eigen.


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438004
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie