Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Pretty Orange hippe trouwkaarten in allerlei stijlen

Pretty Orange

Op zoek naar een bijzondere trouwkaart die je helemaal naar jouw zin kunt maken? Op PrettyOrange.nl / PrettyOrange.be vind je ongetwijfeld de de mooiste trouwkaarten. We hebben de trouwkaarten in allerlei soorten en stijlen, die je eenvoudig aan kunt passen!

Wat is er allemaal mogelijk?

- Je kunt kiezen uit mooi papier zoals linnen en kraft, maar we hebben ook echte houten trouwkaarten
- Op jouw favoriete kaartje kun je zelf folie plaatsen of ronde hoeken toepassen
- Versier je kaart of envelop met lintjes, fotolabels of sticker in de stijl van je huwelijkskaart

Pretty Orange: topkwaliteit en helemaal in jouw stijl

De trouwuitnodigingen zijn verdeeld in verschillende collecties: botanische trouwkaarten, kaarten met folie, minimalistische trouwkaarten of trouwkaarten van écht berkenhout. Natuurlijk is het ook mogelijk in één keer alle kaarten te bekijken. Als je jouw favoriet hebt gevonden pas je zelf de tekst aan, je kunt de letters in folie zetten, eventueel een foto toevoegen en daarna heel eenvoudig een proefdruk bestellen om je kaartje eventjes in het echt te zien. Je hebt daarbij keus uit heel veel verschillende mooie enveloppen. Daarna doe je de laatste aanpassingen en bestel je de kaarten, die je snel in huis hebt. Mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Hoge klantwaardering

Onze klanten zijn ontzettend tevreden met ons:
- “Het gebruik van de website was heel makkelijk, dus mooie trouwkaarten waren zo gemaakt. We werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling en de kaarten zijn prachtig!”
- “Topservice: zeer gebruiksvriendelijke website om de kaartjes te maken, veel keuze en zeer mooi. Ook zeer snelle en goede klantenservice indien vragen.”
- “Hele snelle levering. Mooi drukwerk voor een mooie prijs”


Woudenbergseweg 21
3707HW  ZEIST
Tel: 085-0438043
Naar de website
Direct info aanvragen:
Optie:
Stel hier jouw vraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:

 
 
Terug naar categorie