Archetipo trouwpakken 

Bijzonder, stijlvol en uniek....

Je hebt je partner ten huwelijk gevraagd (of andersom) en nu komt alles op je af wat er allemaal geregeld moet worden. De trouwkleding staat daarbij toch wel hoog op het lijstje van de voorbereiding. Mocht jij op zoek gaan naar een bijzonder trouwpak? Niet een standaard trouwkostuum, maar echt iets speciaals? Dan kom je wat ons betreft toch wel terecht in de exclusieve collecties van Archetipo.  Dit trouwakkenmerk wordt wereldwijd gedragen en is vooral bekend dooor de stijl en kwaliteit! Als dit voor jou voor jou voorop staat en je zelf ook nog modebewust bent, dan ben jij de doelgroep van de schitterende collecties van Archetipo trouwpakken.

Archetipo_trouwkostuum

Een trouwpak van het Italiaanse bruidsmodemerk Archetipo 

Het Italiaanse merk Archetipo werkt met diverse ontwerpers die hun vak echt goed verstaan. Archetipo is uitgegroeid tot een wereldwijd en toonaangevend trouwpakken merk in 'haute couture'. Wereldwijd staan ze bekend om hun wel heel uitgesproken Italiaanse maatpakken met een eigen stijl en een zeer hoge kwaliteit. Voor de trouwpakken van Archetipo wordt gebruik gemaakt van luxueuze stoffen, waardoor het trouwpak er bijzonder en uniek uit ziet. De trouwpakken van Archetipo kenmerken zich door schitterend handbewerkte details en een prachtige belijning.

Archetipo_trouwkostuums

Trouwen in stijl

Een trouwpak van Archetipo is dus echt iets voor de modebewuste bruidegom van nu. Want deze luxe trouwkleding is zeker niet standaard, maar juist erg uitgesproken, bijzonder en onderscheidend. Je trouwt echt in stijl in zo'n bijzonder pak! Archetipo heeft dus een collectie voor de bruidegom met een beetje lef. De trouwpakken van Archetipo worden allemaal in Italië gemaakt door specialisten die hun vak verstaan. Alle pakken worden streng gecontroleerd op kwaliteit door gepassioneerde medewerkers.

Archetipo_trouwpak

Hebben de afbeeldingen op deze pagina ondertussen je interesse gewekt en je bent nieuwsgierig geworden naar de hele collectie van deze mooie trouwpakken,kijk dan eens bij Black tie Gelegenheidskleding Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te laten zien die dit fantastische merk je kan bieden.

Archetipo_trouwpakken

Leuke adresjes

Salvatore Vacerra

Salvatore Vacerra

persoonlijke trouwpakken
TailormadeSuits

TailormadeSuits

TailormadeSuits weet hoe het heurt
Rings & Suits | Trouwpakken

Rings & Suits | Trouwpakken

expertise, aandacht en tijd
Black tie Gelegenheidskleding

Black tie Gelegenheidskleding

specialist in trouwpakken

Ook interessant

Hoe draag je het trouwpak?

Hoe draag je het trouwpak?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media