Even ontspannen als bruid ter voorbereiding op de grote dag

ontspanning bruid

Trouwen is één van de mooiste dagen in ons leven. Toch kan het in de voorbereiding je wel eens aanvliegen. Zoveel dingen om te regelen en aan te denken. Het scheelt enorm als je een fijne ceremoniemeester hebt. Die je helpt om dingen te regelen en er met jullie een stralende dag van te maken. Daarbij helpt een ontspanmoment voor jou, de bride to be, ook! Hoe vol je agenda ook is, een momentje van relaxen voor jezelf is altijd goed. Waar kun je dan aan denken?

Claim die bad tijd

Veel mensen ontspannen van een heerlijk warm bad. Het warme water in combinatie met heerlijk geurend sop zorgen ervoor dat je letterlijk alles even vergeet. Als je ook nog een fijn tijdschrift hebt of je favoriete afspeellijst aan zet, dan verdwijnt alle stress op den duur echt. Geweldige producten hiervoor zijn die van Rituals. Rituals bij Douglas kopen past helemaal in jouw momentje van zen worden. 

Rituals heeft heerlijke producten. Van een heerlijke bodyscrub om al die dode huidcellen te verwijderen tot een lekkere badschuim. Ook de foams van Rituals zijn bij veel mensen geliefd. Niet zo gek, de geuren zijn heerlijk en het is altijd zacht voor je huid. Geen last van irritaties voor je huid dus!

Rituals bad

Maak je badritueel af met een lekker gezichtsmasker. Afhankelijk van je huidtype kun je kiezen voor een voedend of kalmerend masker. Als je je benen en andere lichaamsplekken onthaard hebt, dan is een voedende bodylotion ook heerlijk. Meteen een verzorging voor je benen en een zacht resultaat.

Lekker een rondje in de natuur wandelen

Na je bad ga je een lekker rondje wandelen in de natuur. Zo bouw je vitamine D op als de zon schijnt en verdwijnen die laatste mentale zorgen ook uit je hoofd. Luister eens welke vogels je hoort en verwonder je over de mooie natuur. 

Je kunt zowel met een vriendin als alleen gaan. Net wat bij jou past en waar jij het meeste van in de ontspanmodus komt. Gespreksonderwerpen genoeg met jouw grote dag in het vooruitzicht! Sluit de dag af met een heerlijk kopje koffie of verse muntthee. Een taartje mag daar best bij.

wandeling

Zing en dans een half uur

Hou je van zingen? Of dans je de sterren van de hemel? Ook dit helpt om die blije stofjes in je hersenen vrij te maken. Het brengt je ontspanning en je stemming verbetert. Of je nu de playlist van de bruiloft al zingend afmaakt of dat je lekker los gaat op je favoriete nummers... Jij beslist.

Van welk beautyritueel kom jij in de ontspanmodus?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media