Trouwen in de gemeente Bergeijk

Trouwen-in-Bergeijk

Trouwocaties in de gemeente Bergeijk

Ook de gemeente Bergeijk heeft de aanstaande bruidsparen een grote vrijheid gegeven bij de keuze van een trouwlocatie. Je mag hier in principe trouwen op een vrije locatie naar keuze. Uiteraard moet zo'n zelf gekozen trouwlocatie wel aan een aantal regels voldoen. Dan hebben we het over veiligheid, toegankelijkheid, parkeergelegenheid, hygiëne, etc... Als je wilt gaan trouwen in een zelf gekozen trouwlocatie voor de huwelijksvoltrekking, dan moet je dit niet te laat melden bij de gemeente Bergeijk. Zij zullen deze "vrije trouwlocatie" eerst controleren of deze wel aan alle voorwaarden voldoet. Zo'n zelf gekozen trouwlocatie zal dan worden benoemd als trouwlocatie voor 1 dag. Mocht er op de locatie van jullie voorkeur wel vaker getrouwd worden, dan zal deze check niet veel tijd in beslag nemen.
Mocht je nog inspiratie willen opdoen voor een mooie trouwlocatie, kijk dan op de pagina van de mooiste trouwlocaties in Noord Brabant>>. 

Trouwambtenaren: de mogelijkheden

Er zijn via de de gemeente Bergeijk 4 trouwambtenaren beschikbaar. Alle 4 voltrekken zij het huwelijk op hun eigen manier. Maar uiteraard is de rode draad toch wel hetgeen jullie vooraf met deze trouwambtenaren hebben besproken. Deze Babsen stellen zich op de trouwen-pagina van de gemeente Bergeijk aan je voor. Maar je mag ook een zelfstandige trouwambtenaar inhuren. Mocht je daarvoor kiezen, dan moet je de gegevens van deze trouwambtenaar doorgeven bij de aangifte van jullie huwelijk bij de gemeente. Bekijk op deze pagina >> de zelfstandige trouwambtenaren.  

Melding van jullie trouwplannen bij de gemeente

Eén van de vaste onderdelen bij de voorbereiding op jullie trouwdag is dat je bij de gemeente Bergeijck een "melding van jullie voorgenomen huwelijk" gaat maken. Als je wel in deze gemeente woonachtig bent, maar in een andere gemeente wilt trouwen, dan moet je die melding in de gemeente doen waarin jullie gaan trouwen. Je moet dan in ieder geval de trouwdatum doorgeven, de trouwlocatie en de trouwambtenaar en eventuele bijzonderheden. Deze melding kun je online op de website van de gemeente Bergeijk vinden. Dit moet je doen in de periode van 1 jaar tot 2 weken voor de trouwdatum. 

Gratis trouwen in de gemeente Bergeijk

Gratis trouwen is in de gemeente Bergeijk een mogelijkheid voor koppels die gaan trouwen met een beperkt- of geen budget, of om andere nodige redenen. Alle gemeenten in ons land zijn verplicht om voor deze doelgroep de mogelijkheid te bieden om gratis te kunnen trouwen. Bij zo'n kosteloze huwelijksvoltrekking mogen alleen het bruidspaar zelf en maximaal 4 getuigen aanwezig zijn. 

Adresgegevens Gemeente Bergeijk

Gemeente Bergeick
Burgemeester Magneestraat 1
5571 HB Bergeijk
Tel: 013 5086666
Website: https://www.bergeijk.nl 
E-mail: info@bergeijk.nl

Trouwbedrijven gemeente Bergeijk


Romy Konings Photography

Romy Konings Photography

Luyksgestel

Leuke adresjes


Wagenvoort Vuurwerk BV

Wagenvoort Vuurwerk BV

vuurwerk door heel Nederland
Whoosh'n Dance

Whoosh'n Dance

gespecialiseerd in het geven van dansles

Ook interessant


EtIquette bruidskleding

EtIquette bruidskleding

Het kiezen van een trouwpak
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media