Trouwen in de gemeente Eersel

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Nu moet er eerst een melding van het voorgenomen huwelijk worden gemaakt. Dit doe je bij de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente waar je gaat trouwen. De melding van een voorgenomen huwelijk doe je minstens twee weken en maximaal 1 jaar voor de trowudatum. Wacht je na de melding langer dan 1 jaar met trouwen, dan moet je opneiuw melding van jullie voornemen doen. 

Trouwen-in-Eersel

Trouwlocaties

• Gemeentehuis
• Het Protestantse Kerkje in Eersel
• Het Streekmuseum
• De Jacobushoeve
• Locatie naar keuze

Trouwen op een locatie naar keuze

In gemeente Eersel bestaat ook de mogelijkheid om te trouwen op een locatie naar keuze van het bruidspaar. Omdat de gemeente natuurlijk graag wil dat alles goed verloopt, volgen er nog een aantal punten waarmee je rekening moet houden als je ervoor kiest op een locatie naar keuze te trouwen. De voorwaarden vind je op www.eersel.nl. 

Trouwambtenaren

Het huwelijk wordt voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. De gemeente Eersel beschikt over meerdere trouwambtenaren

 

Gratis trouwen

Er is op maandagochtend om 09.00 of 09.30 uur de mogelijkheid om gratis te trouwen. Dit is een sobere aangelegenheid waar slechts een beperkt aantal (max. 15 personen) bij aanwezig kunnen/mogen zijn.

Meer informatie over trouwen in Eersel

Gemeente Eersel
Dijk 15
5521 AW Eersel
Tel: 0497 531300
Website: www.eersel.nl
E-mail: gemeente@eersel.nl

Ook interessant


De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media