Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwen in de gemeente Gemert-Bakel

Trouwen is voor iedereen een speciale gebeurtenis in het leven. Gemeente Gemert-Bakel helpt je graag om hier een persoonlijke en onvergetelijke dag van te maken. Niet alleen paren uit de gemeente Gemert-Bakel, maar ook paren van buiten de gemeente zijn van harte welkom!

Voorbereiding

Kies allereerst voor een datum en leg deze zo snel mogelijk vast bij de gemeente om teleurstelling te voorkomen. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Tevens ontvang je dan informatie over het huwelijk.

Trouwlocaties

In de gemeente Gemert-Bakel kan op bijna elke locatie in de gemeente een huwelijk worden gesloten. Kerken en kerkelijke instellingen zijn uitgesloten. Het Parochiehuis in Bakel en de trouwzaal in het gemeentehuis in Gemert blijven de vaste trouwlocaties. 

Trouwambtenaren

Het huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Op de website van de gemeente Gemert-Bakel vind je alle trouwambtenaren binnen deze gemeente.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Je kunt op maandag om 08.00 en 08.30 uur gratis trouwen. Het is een zeer eenvoudige ceremonie, zonder toespraak. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in een spreekkamer. Deze kamer biedt ruimte voor vier personen (bruidspaar + twee getuigen).

Meer informatie over trouwen in Gemert-Bakel

Gemeente Gemert-Bakel
Ridderplein 1
5421 CV Gemert
Tel: 0492-378500
Website: www.gemert-bakel.nl
E-mail: gemeente@gemert-bakel.nl