Trouwen in de gemeente Moerdijk

Als je wilt trouwen, kun je dat doen bij de gemeente. Je kunt het huwelijk tevens laten inzegenen in de kerk van jouw geloofsovertuiging. Meld je trouwplannen wel van te voren aan de gemeente. Dit doe je door het formulier "aanmelding voorgenomen huwelijk" te downloaden en in te vullen. Je bent wel een aantal gegevens nodig om dit formulier correct in te kunnen vullen.

Trouwen-in-Moerdijk

Trouwlocaties

Trouwen in Moerdijk kan op bijna iedere locatie. Naast de gemeentelijke trouwlocaties kun je ook voor andere locaties een vergunning voor de huwelijksvoltrekking aanvragen. Deze locaties moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Uiteraard de veiligheid, parkeergelegenheid, hygiëne, ruimte voor de trouwambtenaar, etc... Dit zijn de vaste trouwlocaties:
• Gemeentehuis in Zevenbergen (Trouwkamer, Raadzaal)
• Stadhuis in Klundert
• Mauritshuis in Willemstad

Trouwambtenaren

Het huwelijk zal voltrokken worden door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Omdat deze persoon een belangrijke rol speelt op deze speciale dag, kunnen jullie op de website van de gemeente alvast kennismaken. Is er een klik bij één van de trouwambtenaren, dan is het mogelijk een voorkeur uit te spreken voor die persoon. Houd er wel rekening mee dat de gemeente altijd een andere ambtenaar aan kan wijzen i.v.m. ziekte, vakantie enzovoort. 

Ook is het mogelijk om het huwelijk te laten voltrekken door een BABS van buiten de gemeente Moerdijk. Voorwaarde is wel dat deze persoon al een (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand is.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Maandagmorgen om 09.00 en 09.30 uur  in het gemeentehuis van Moerdijk. Meer informatie kun je opvragen bij de gemeente Moerdijk.

Meer informatie over trouwen in Moerdijk

Gemeente Moerdijk
Pastoor van Kessellaan 15
4761 BJ Zevenbergen
Tel: 0168 373600
Website: https://www.moerdijk.nl/trouwen-in-moerdijk
E-mail: info@moerdijk.nl

Leuke adresjes


BABS Els

BABS Els

gezellige trouwambtenaar voor jullie ceremonie
Black tie Gelegenheidskleding

Black tie Gelegenheidskleding

specialist in trouwpakken
C’est Moi Bruidsmode

C’est Moi Bruidsmode

Trouwjurken, trouwpakken, en bruidskinderkleding
Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana

bruidsaccessoires van topmerken

Ook interessant


Etiquette bruidskinderen

Etiquette bruidskinderen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media