Trouwen in de gemeente Zundert

In de gemeente Zundert worden alle huwelijken voltrokken door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Bij het reserveren van tijd en plaats van het huwelijk kun je als je dit wenst je voorkeur aangeven voor een BABS. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen in gemeente Zundert. 

Trouwen-in-Zundert

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Zundert
Hoeve Klein Zundert
• Streekhistorisch Museum de Weeghreyse
• Annakapel Zundert

Trouwambtenaren

Het huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Er wordt zoveel mogelijk rekening met je voorkeur gehouden, maar er kan geen garantie worden gegeven dat de door jou gekozen BABS het huwelijk voltrekt. Ongeveer vier weken voor het huwelijk word je op de hoogde gesteld van de toegewezen ambtenaar. Je kunt met de BABS als je wensen voor de trouwceremonie doornemen. De BABS neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor een gesprek. De trouwambtenaren stellen zichzelf aan jullie voor op de website van de gemeente.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Het voltrekken van een huwelijk is gratis op maandag en donderdag om 09.30 uur. Het gratis huwelijk vindt plaats in het gemeentehuis van Zundert in een spreekkamer met maximaal vier personen.

Meer informatie over trouwen in Zundert

Gemeente Zundert
Markt 1
4881 CN Zundert
Tel: 076 5995600
Website: www.zundert.nl
E-mail: gemeente@zundert.nl

Trouwbedrijven gemeente Zundert


Hoeve Klein Zundert

Hoeve Klein Zundert

Zundert

Ook interessant


Het kiezen van een trouwpak
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media