Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

trouwen_in_bergen_op_zoom

Trouwen in de gemeente Bergen op Zoom

Als je wilt trouwen, kun je dat doen bij de gemeente. Je kunt het huwelijk tevens laten inzegen in de kerk van jouw geloofsovertuiging. Meld jullie trouwplannen van te voren wel aan de gemeente. Een huwelijk is mogelijk zowel tussen een man en een vrouw als tussen twee mensen van hetzelfde geslacht.

Trouwlocaties

• Het Oude Stadhuis
• Stadsschouwburg De Maagd / CKB
• Het Markiezenhof

Trouwambtenaren

De buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand (BABS) sluit het huwelijk. Een paar weken van te voren heeft het bruidspaar een gesprek met de trouwambtenaar om in detal de grote dag door te spreken. 

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Huwelijk voor € 100,00

Op dinsdag tegen betaling van € 100,00, maar eveneens zonder ceremonie en toespraak om 09.30 en 10.00 uur in een vergaderkamer in het Stadskantoor. Gelet op de grootte van deze ruimte, is hier plaats voor maximaal 12 personen. Dit aantal is inclusief het bruidspaar en getuigen.

Kosteloos trouwen

De kostelozevoltrekking van een huwelijk vindt plaats op dinsdagochtend om 09.00 en 09.15 uur in een spreekkamer bij de afdeling Publieksdiensen in het Stadskantoor. Dit huwelijk wordt voltrokken zonder ceremonie en toespraak en alleen in aanwezigheid van bruidspaar en getuigen. 

Meer informatie over trouwen in Bergen op Zoom

Stadskantoor Bergen op Zoom
Jacob Obrechtlaan 4
4611 AR Bergen op Zoom
Tel: 0164 277000
Website: www.bergenopzoom.nl
E-mail: stadskantoor@bergenopzoom.nl