Trouwen in de gemeente Woensdrecht

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen binnen deze gemeente. Zo kun je hier terecht voor alle algemene informatie maar ook voor de overige informatie. 

Trouwen-in-Woensdrecht

Trouwlocaties

De gemeente Woensdrecht heeft naast de kapel/raadzaal van het gemeentehuis, externe trouwlocaties. Hieronder worden ze opgenoemd:
• Orangerie Mattemburgh
• Recreatieboerderij de Walkant
• Protestantese Kerk Ossendrecht

Indien je ervoor kiest op een externe locatie te trouwen verzoeken wij je het formulier externe trouwlocatie in te vullen en op te sturen naar het gemeentehuis in Hoogerheide. Dit formulier vind je op de website www.woensdrecht.nl. 

Trouwambtenaren

De gemeente Woensdrecht heeft verschillende trouwambtenaren. Op de website van de gemeente stellen zij zich voor. Wellicht heb je na het lezen een voorkeur voor één van de trouwambtenaren. Je kunt dit aangeven op je huwelijksbevestiging. Let op: dit kan alleen indien je voor de uitgebreide ceremonie hebt gekozen en de trouwambtenaar ook beschikbaar is.

Kort huwelijk

Van maandag t/m donderdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur kun je kiezen voor een korte, standaard ceremonie. Persoonlijke invullen is niet mogelijk. De korte ceremonie vindt plaats in de trouwzaal.

Gratis huwelijk

Op maandag- en dinsdagochtend om 08.45 kun je gratis trouwen. Hierbij worden alleen de formele handelingen verricht. Een persoonlijke invulling is niet mogelijk. Meer informatie kun je opvragen bij de gemeente.

Meer informatie over trouwen in Woensdrecht

Gemeentehuis Hoogerheide
Huijbergseweg 3
4631 GC Hoogerheide
Tel: 0164 611111
Website: www.woensdrecht.nl
E-mail gemeente@woensdrecht.nl

Ook interessant


Even ontspannen als bruid ter voorbereiding op de grote dag
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media