Photobooth: een must voor iedere trouwdag!

Een photobooth mag op jullie trouwdag meer ontbreken. Komische foto's, entertainment en veel lol. Dat zijn zo ongeveer wel de ingrediënten van een photobooth op een bruiloftsfeest of trouwdag. Want juist nu, in de moderne en digitale tijd is uitgerekend het klassieke fotohokje, zoals die vroeger op stations en in winkelcentra stonden, helemaal hot op ieder huwelijksfeest.

fotosnap_fotobooth_accessoiresFoto: Fotosnap

Een stukje geschiedenis

De photobooth is een moderne kopie van het fotohokje waarin je vroeger pasfoto's kon maken. Als je het dikke gordijn had gesloten om vals licht te voorkomen, stopte je een dubbeltje, kwartje of soms zelfs een gulden in de gleuf. Na een gigantische flits waar je nog lang last van had, kwam er even later een stripje zwart-wit pasfoto's uit.  Misschien denk je nu nog: "wat moet ik met zo'n apparaat op onze trouwdag", maar dat leggen we je hieronder uit.

Fotobelevenis_ouderwets_fotohokjeFoto: Fotobelevenis

Het fotohokje is terug

De fotografie heeft zich in de jaren daarna flink ontwikkeld waardoor het fotohokje (op z'n Engels Photobooth), uit het straatbeeld is verdwenen. Maar ineens was daar de (terug)komst van de photobooth op trouwerijen en andere feesten. Eerst nog in de vorm van het bekende fotohokje of juist via een digitaal scherm. Maar ook de huidige photobooth is dankzij de professionele sfeermakers qua ontwikkeling alle kanten opgevlogen. Let op: de photobooth is zeker geen vervanger voor de bruidsfotograaf. De photobooth valt 100% onder de entertainment en te huur als een soort van partyverhuur  en entertainment op de dag van jouw leven.

De verschillende photobooth'

Als jullie ook een photobooth op je trouwdag willen, dan kun je kiezen uit diverse fotohokjes en ook andere uitvoeringen. Je kunt voor jullie bruiloft de photobooth nog volop in de originele stijl als fotohokje huren, maar ook in veel andere versies. Bijvoorbeeld als een digitale fotospiegel, een ouderwetse camera op 3-poot statief, opblaasbare photobooth, een hippe foto- of videozuil, virtual reality photobooth en zelfs camera's in een caravan of klassieke auto verwerkt die gewoon komen voorrijden op jullie feest.

boothdeluxe_fotospiegelFoto: BoothDeLuxe

Komische accessoires

Alle fotohokjes, fotozuilen en -palen etc. zijn dus in allerlei stijlen te huur voor jullie bruiloft. Vooral de komische uitvoeringen worden veel gehuurd. Maar doordat de bruiloft ook vaak in thema's en stijlen worden georganiseerd, kun je daar bijpassende stijlen photobooth' huren. Dus ook voor ieder themafeest is ook wel een bijpassend fotohokje of fotozuil e.d. te huur. Komisch, futuristisch, hip, vintage, bohemien, etc. Ook de accessoires bij de photobooth zoals brillen, snorren, grote lippen op een stokje, mutsen, hoeden, pruiken, noem maar op, worden meegeleverd in de stijl van jullie trouwdag. 

fotoboothshuren.nl_fotohokjeFoto: Photobooths-huren.nl

Hoeveel kost een photobooth?

De kosten van een photobooth variëren van zo'n € 200,- tot 850,-. Uiteraard met uitschieters naar boven voor de exclusieve modellen. Kijk via deze link naar het uitgebreide aanbod. Je vindt hier vast wel een photobooth die past bij jullie feest én budget! Dit artikel bekijk je nu vanaf TrouweninNoordBrabant.nl. Voor het landelijke overzicht met photobooth verhuur kijk je op TrouweninNederland.nl. 

Leuke adresjes

BoothDeluxe

BoothDeluxe

een lach op ieders gezicht door deze unieke sfeermaker
Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

een unieke photobooth met leuke decoratie huren
KENO Weddings

KENO Weddings

Bruidsfotografie - Videograaf - Photobooth
Photobooths-huren.nl

Photobooths-huren.nl

Keuze uit 250+ photobooths voor jouw bruiloft
Photoboothhuren24

Photoboothhuren24

De voordeligste photobooth van Nederland
FotoSnap

FotoSnap

huur een photobooth met bijpassende decoratie
Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

de best beoordeelde photobooth leverancier

Ook interessant

Wie loopt waar

Wie loopt waar

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

Kies de trouwambtenaar uit Brabant die bij jullie past

Kies de trouwambtenaar uit Brabant die bij jullie past

EtIquette bruidskleding

EtIquette bruidskleding

Etiquette bij trouwen

Etiquette bij trouwen

Etiquette bij huwelijksaanzoek

Etiquette bij huwelijksaanzoek

Vind een trouwfotograaf die bij jullie past

Vind een trouwfotograaf die bij jullie past

Etiquette bruidskinderen

Etiquette bruidskinderen

Veel gestelde vragen over Een photobooth op jullie trouwdag

De meeste verhuurders van de photobooth', fotohokjes en fotobusjes bezorgen door heel Nederland. Afhalen en terugbrengen behoort ook vaak tot de mogelijkheden. Overleg dit met de verhuurders van de photobooth'.

De verschillende soorten photobooth zijn bijna te veel om op te noemen. De traditionele pasfotohokjes, fotozuilen, fotospiegels, fotopalen, Volkswagen busjes en caravans ingericht als photobooth, greenscreens, tuktuks, etc...

De kosten om een photobooth te huren beginnen bij een eenvoudige photobooth mét fotoprinter voor circa € 300,00 tot complete schermen en hokjes inclusief fotoprinter tot circa € 750,00.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media