Trouwvervoer kiezen in Noord-Brabant

Het trouwvervoer speelt best wel een grote rol op de trouwdag. Als de trouwauto of trouwkoets aan komt rijden bij het huis van de bruiden of gommen, dan staat de fotograaf de eerste plaatjes van de trouwauto te schieten en ook de videograaf uit Noord-Brabant wil er geen pixel van missen.

Trouwvervoer-kiezen-in-Noord-Brabant

Even snel een trouwauto of koets uitzoeken...

Dan denk je dat je online zo maar even een trouwauto in Noord-Brabant gaat uitzoeken voor jullie trouwdag, en dan blijkt er ineens een gigantisch aanbod te zijn van verschillende soorten trouwvervoer. Zo blijkt een trouwauto al een heel breed begrip te zijn, Om van alle andere soorten en mogelijkheden van het trouwvervoer maar niet te spreken. Volg hier maar even snel onze spoedcursus trouwvervoer kiezen! 

01_Limousine_nl_TrouwvervoerFoto: Limousine.nl

Beginnen bij het begin

Laten we maar gewoon beginnen bij het begin. De trouwauto's... wat zijn globaal de verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen? Een trouwauto is het meest gekozen trouwvervoer. Niet omdat het nu perse de favoriet is van de bruidsparen, maar simpelweg omdat het aanbod trouwauto's het breedste en grootste assortiment heeft. Kijk zelf maar:

 • Luxe trouwauto's  
 • Limousines
 • Verlengde limousines
 • Oldtimers
 • Sportwagens
 • Off roads
 • Cabrio trouwauto

- Luxe trouwauto's

Onder de luxe trouwauto's horen o.a. de Rolls Royce, Jaguar, Mercedes, BMW, Aston Martin, etc... Hiermee geef je een luxe en stijlvolle tint aan je trouwdag. 

- Limousines

Ook met een limousine als trouwvervoer kom je super stijlvol bij jullie trouwlocatie aanrijden. Maar een limo heeft ook nog een praktisch voordeel. In een limousine of zelfs verlengde limousine is er voldoende ruimte om ook de bruidskinderen en zelfs de ouders en schoonouders mee te laten rijden. Een garantie voor stralende gezichten en prachtige trouwfoto's én in Noord-Brabant kun je diverse limousines huren. Een limousine biedt plaats aan 6 tot 12 personen achterin.

03_Limousine_nl_TrouwvervoerFoto: Limousine.nl

- Oldtimers als trouwauto

Trouwen in een oldtimer trouwauto is nog altijd een veel gekozen trouwauto's door de huidige bruidsparen. Denk hierbij niet alleen aan die klassiekers die je in een oude film voorbij ziet komen, want daarnaast zijn er ook heel veel luxe en sportieve oldtimers als trouwauto,  zoals een exclusieve Jaguar, Bugatti, Mercedes, Aston Martin, Excalibur, Citroën Traction, Ford Mustang, etc...

- Sportwagen als trouwauto

Deze snellen sportieve en fotogenieke asfaltvreters winnen steeds meer terrein als trouwauto. Om de sportieve uitstraling, vaak een droomauto voor de bruiden of gommen en het zijn unieke plaatjes op de trouwfoto's. En... Je kunt ook sportwagens als trouwauto's in Noord-Brabant e.o. huren waarin je zelf mag rijden.

1_Dreamcar4rent_Exclusief-trouwvervoerFoto: Dreamcar4rent

- De off-road trouwauto's

Deze terreinwagens zijn voor de stoere bruidsparen een droom die uitkomt. Waarschijnlijk hebben zij al jaren van te voren gezegd dat als zij gaan trouwen, dat er dan een stoere terreinwagen als trouwauto komt. En die droom wordt dan ook waargemaakt, want er is voldoende aanbod van terreinauto's aan trouwvervoer.

- Cabrio trouwauto

Het aanbod van een cabriolet als trouwauto in Noord-Brabant is zeer uitgebreid. Van die geinige mini cabrio's en Volkswagen Kever tot een snelle Porsche of Ferrari, Mercedes cabrio en de klassiekers zoals de Alfa Romeo Spider, Mustangs, Jaguars, etc...

cabrio_trouwauto

Met z'n allen

Gezelliger wordt het niet... Met z'n allen in een bus naar de trouwlocatie en misschien daarna nog wel naar een gezellige feestlocatie. Onder het motto; met z'n allen... Een trouwbus is absoluut een garantie voor een top trouwdag. 1 groot feest!  Dit zijn de mogelijkheden voor het huren van een trouwbus in Noord-Brabant:

 • Een feestbus in diverse uitvoeringen van standaard klassiek tot omgebouwd als feestbus
 • Amerikaanse schoolbussen
 • Engelse bus
 • Diverse dubbeldekker bussen
 • Luxe touringcar
 • Klassieke VW busjes
 • etc...

04_Limousine_nl_TrouwbusFoto: Limousine.nl

Trouwen in een koets

De trouwkoets, getrokken door paarden met een koetsier in passende kledij op de bok! Pure klasse, prachtige uitstraling en vooral ook schitterende trouwfoto's. En ook biedt een trouwkoets de mogelijkheid om de bruidskinderen en/of ouders mee te laten rijden. Zo beleven zij ook een onvergetelijke dag.  Zowel een trouwkoets getrokken door paarden of een paardentram behoren tot de mogelijkheden.

Ludiek trouwvervoer

Ludiek trouwvervoer is een breed begrip. Dat begint al bij gepimpte fietsen met rammelende conservenblikken er achteraan geknoopt, met voorop een mand met wellicht een lekkere versnapering voor onderweg. Of een gepimpte bakfiets met de bruid in de bak en de bruidegom (mm/vv) die zich in het zweet werkt, nog voordat de trouwerij is begonnen. Toppunt van ludiek trouwvervoer dus! En de welbekende "Lelijke Eend" als trouwauto is ook een regelrechte eyecatcher voor de trouwfoto's. 

 • De Lelijke Eend 
 • Bakfiets
 • Versierde fietsen
 • Tuktuk
 • Scooters

scooter_als_trouwvervoer

In het huwelijksbootje stappen

In het huwelijksbootje stappen al voordat je het jawoord hebt gegeven. Kom zelf bij de trouwlocatie aan het water aanvaren. De trouwlocaties aan het water beschikken vaak zelf over een boot waar je als bruidspaar gebruik van kunt maken voor een sfeervolle aankomst bij de locatie, waar jullie welkom worden geheten door de bruiloftsgasten. Is er geen boot beschikbaar dan kun je eenvoudig online een mooie sloep huren

 • luxe sloep of elektrosloep
 • houten roeiboot
 • partyboot waarop jullie de trouwerij gaan vieren
   

Teveel om op te noemen

Zoals je hier hebt gezien en gelezen is het aanbod van trouwauto's en ook van al het andere trouwvervoer bijna te groot om op te noemen. Kijk in deze website onder de knop trouwvervoer in Noord-Brabant en ook van de omliggende provincies.

Op het platform TrouweninNederland.nl is er zelfs een landelijk overzicht van aanbieders van trouwvervoer die je graag willen helpen om jullie trouwdag ook echt één van de mooiste dag van je leven te maken. Mocht je via TrouweninNederland.nl geïnteresseerd zijn in een bepaalde trouwauto e.d., vraag dan wel duidelijk naar de extra kosten die worden berekend om vanaf de thuisbasis van het trouwvervoer naar jullie trouwlocatie te komen.

Leuke adresjes

Stalhouderij Hans Joosen

Stalhouderij Hans Joosen

romantische witte trouwkoetsen
Limousine.nl

Limousine.nl

trouwbussen voor grotere gezelschappen
Trouwvervoer Weert

Trouwvervoer Weert

stijlvol trouwvervoer op jullie mooiste dag
Klassiek Toeren Twente

Klassiek Toeren Twente

vw busjes en coole oldtimers
Bastiaan Trouwoldtimers

Bastiaan Trouwoldtimers

unieke oldtimers trouwvervoer
Stalhouderij Hazeleger

Stalhouderij Hazeleger

trouwen in een trouwkoets
BABS Bente

BABS Bente

zelfstandig trouwambtenaar noord-brabant
Limousine.nl

Limousine.nl

een bijzondere limousine als trouwauto
Classicos

Classicos

stijlvolle en betaalbare oldtimers

Ook interessant

Hoe kies je een passende trouwkaart

Hoe kies je een passende trouwkaart

Handige tips

Handige tips

Wie loopt waar

Wie loopt waar

Trouwen in een oldtimer trouwauto?

Trouwen in een oldtimer trouwauto?

Een photobooth op jullie trouwdag

Een photobooth op jullie trouwdag

Hoe draag je het trouwpak?

Hoe draag je het trouwpak?

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

Etiquette bij trouwen

Etiquette bij trouwen

Veel gestelde vragen over Trouwvervoer kiezen in Noord-Brabant

Bij de kosten voor een trouwauto gaan we hier uit van 4 uren inclusief de extra kilometers vanaf het bedrijf naar het bruidspaar en terug. Bij de kosten van een gemiddelde trouwauto moet je rekenen op circa € 80,00 per uur, inclusief brandstof en chauffeur. De huurprijs van een verlengde limousine, een hele luxe trouwauto of trouwbus e.d. is uiteraard hoger.

Gemiddeld is dat vanaf 6 personen in een standaard limo en kan tot circa 12 personen in een verlengde limousine. Hierbij is de plek van de chauffeur en bijrijder niet meegerekend.

De huurprijs van een Lamborghini verschilt per model. Dat kan al vanaf € 800,- voor een dagdeel + € 2,40 per gereden kilometer. Een Lamborghini Aventador met een vette V12 kost circa € 2000,- per dag.  Een Maserati begint bij € 400,- per dagdeel. Je mag zelf rijden. De verhuurder rijdt zelf meestal met de fotograaf mee, om toch aanwezig te zijn.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media