Een oldtimer als jullie trouwauto

Natuurlijk kan het in eerste instantie best wel saai klinken als je voor een oldtimer trouwauto kiest. Maar voordat je hier leest over hip en oud, gaan we de vooroordelen over dit trouwvervoer eerst maar eens wegpoetsen.

Citroën-Traction-trouwauto

Hippe oldtimers... kan dat wel?

Wil je misschien wel gaan trouwen in een oldtimer? Dit veel gekozen trouwvervoer is veel meer dan alleen een golden oldie! Denk maar eens aan de Citroën Traction, diverse soorten Jaguars en natuurlijk de luxe Rolls-Royces. En ook die enorme Amerikaanse sleeën vallen nog altijd onder de populaire oldtimer trouwauto's. En dan de klassieke Kevers cabrio , het vintage Volkswagen busje of de Ford Mustang... ook die blijven erg populair bij de aanstaande bruidsparen die het trouwvervoer in Noord-Brabant kiezen. Deze horen meestal toch wel thuis in de categorie “oldtimer trouwauto”

Thema bruiloften

Als jullie kiezen voor een vintage-, bohemien-, barn- of farm thema bruiloft, dan speelt bijpassende decoratie en versiering van de feestlocatie een belangrijke rol. Een schitterende oldtimer past dan ook nog eens in het totaalplaatje van deze unieke bruiloft thema's. Zie je het al voor je? Een vintage VW busje met unieke decoratie en jullie als bruidspaar in vintage trouwkleding... Bij een vintage of bohemien thema-bruiloft is een klassieke, maar toch hippe trouwauto een absolute eyecatcher.

volkswagen_bus

De trouwfoto's en trouwfilm

Als jullie bij je themabruiloft kiezen voor een klassieke vintage trouwauto, dan kan de trouwfotograaf prachtige opstellingen maken van de trouwauto omringd met bijpassende decoratie en als uitsmijter uiteraard het prachtige bruidspaar zelf!  Dit levert onvergetelijke trouwfoto's op en prachtige herinneringen aan jullie trouwdag. Dit geldt natuurlijk ook vooor een mooie fotoreportage met alle gasten en een klassieke trouwbus op de achtergrond. En dan denk je al snel niet meer dat een oldtimer oubollig trouwvervoer is!

Vintage thema met een sweet table

Nu jullie je toch al lekker aan het inlezen zijn voor de trouwdag, raden wij je aan om je ook even in te leven in het toepassen van etiquette-regels op jullie trouwdag >>

trouwen_in_een_oldtimer_limousine

 

Leuke adresjes

Whoosh'n Dance

Whoosh'n Dance

gespecialiseerd in het geven van dansles
Limousine.nl

Limousine.nl

een bijzondere limousine als trouwauto
Stalhouderij Hans Joosen

Stalhouderij Hans Joosen

romantische witte trouwkoetsen

Ook interessant

Etiquette bij trouwen

Etiquette bij trouwen

Leuke weetjes over het bruidsboeket

Leuke weetjes over het bruidsboeket

Hoe kies je een passende trouwkaart

Hoe kies je een passende trouwkaart

Een photobooth op jullie trouwdag

Een photobooth op jullie trouwdag

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

De perfecte trouwlocatie uitkiezen doe je zo

Handige tips

Handige tips

Etiquette bij huwelijksaanzoek

Etiquette bij huwelijksaanzoek

Tips voor het uitzoeken van je bruidsschoenen

Tips voor het uitzoeken van je bruidsschoenen

EtIquette bruidskleding

EtIquette bruidskleding

Wie loopt waar

Wie loopt waar

Veel gestelde vragen over Trouwen in een oldtimer trouwauto?

Er zijn trouwbussen die van binnen in de originele staat zijn gehouden. Deze hebben gemiddeld 40 zitplaatsen voor jullie gasten. Ook zijn er veel trouwbussen verbouwd met gezellige zitjes die daardoor minder zitplaatsen in de bus hebben. En dan zijn er ook nog de verlengde limo-bussen met circa 50 zitplaatsen én Engelse dubbeldekker bussen met maar liefst 65 zitplaatsen.

Trouwbussen of ook wel feestbussen en partybus genoemd, zijn er in verschillende soorten en dus ook voor diverse doelgroepen. Wij richten ons nu dus op de trouwbussen:

  • De standaard bus of touringcar
  • Engelse schoolbussen
  • Amerikaanse schoolbussen
  • Engelse dubbeldekkers
  • Zgn.. gevangenisbussen 
  • Klassieke vintage VW busjes
  • Luxe limo bussen
  • Verlengde limousinebussen

 

Het is verstandig om vooraf met de verhuurder af te spreken hoe deze er mee omgaat als jullie trouwauto pech krijgt of jullie niet kan rijden. Dit geldt uiteraard niet alleen voor oldtimers.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Limburg

Volg ons op social media